Schuif 's Aan

Schuif 's aan is een beproefd en bejubeld concept van (h)eerlijke maaltijden in een gezellige ambiance met een select gezelschap van vrienden, familie, dorps- of stadsgenoten of zelfs complete vreemden! Samen met uw gastheren schuift u gezamenlijk met de andere gasten (maximaal 18) om 18:30 uur, aan de grote aanschuiftafel aan. Uiteraard bent u natuurlijk altijd eerder welkom voor het nuttigen van een lekker aperitief en de voorbereidingen in onze open keuken te aanschouwen.

Op het menu staat altijd een amuse bij ontvangst, een hoofdgerecht en een nagerecht. Uitgangspunt is een lekkere smaakvolle maaltijd, soms door een uitstapje over de grens, dan weer een oer-Hollands gerecht met een eigen twist! Desgewenst kan de avond worden afgesloten met een heerlijk kopje koffie of thee met (huisgemaakte) likeuren of een ambachtelijke chocolade mix! Voorop staat echter altijd gezelligheid en samenzijn in combinatie met lekker eten en drinken en dat alles voor een uiterst schappelijke prijs van € 11,75 p.p. (exclusief consumpties).

Een schuif 's aan avond gaat door bij deelname van minimaal 8 personen.

Nog niet bekend

( € 16,75 p.p.)

Beleef deze bijzondere nieuwe sensatie van koken op open vuur. 

U kunt deel uit maken van onze Ring of Fire sensatie. Gezellig kokkerellen met andere schuif 's aan gasten. Het assortiment bestaat uit diverse soorten vlees, vis, salades, groenten, brood en sausjes.

Geef u hieronder op voor een aanschuifavond

Prijzen zijn exclusief consumpties.

Aanschuiven met een besloten groep (minimaal 10) vanaf € 14,75 p.p.

Wilt u liever met een besloten groep of op een andere dag een schuif 's aan avond beleven? Ook dat is mogelijk, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of kijk bij onze arrangementen! Met een besloten groep aanschuiven kan vanaf 6 personen.