Schuif 's Aan

Schuif 's aan is een beproefd en bejubeld concept van (h)eerlijke maaltijden in een gezellige ambiance met een select gezelschap van vrienden, familie, dorps- of stadsgenoten of zelfs complete vreemden! Samen met uw gastheren schuift u gezamenlijk met de andere gasten (maximaal 18) om 18:30 uur, aan de grote aanschuiftafel aan. Uiteraard bent u natuurlijk altijd eerder welkom voor het nuttigen van een lekker aperitief en de voorbereidingen in onze open keuken te aanschouwen.

Op het menu staat altijd een amuse bij ontvangst, een hoofdgerecht en een nagerecht. Uitgangspunt is een lekkere smaakvolle maaltijd, soms door een uitstapje over de grens, dan weer een oer-Hollands gerecht met een eigen twist! Desgewenst kan de avond worden afgesloten met een heerlijk kopje koffie of thee met (huisgemaakte) likeuren of een ambachtelijke chocolade mix! Voorop staat echter altijd gezelligheid en samenzijn in combinatie met lekker eten en drinken en dat alles voor een uiterst schappelijke prijs vanaf € 11,75 p.p. (exclusief consumpties).

Een schuif 's aan avond gaat door bij deelname van minimaal 8 personen.

Zaterdag 29 september openings-avond Spare-Ribs ( € 14,75 p.p.)

Geniet van heerlijke spare-ribs (ca. 600 gram) langzaam gegaard op de BBQ. Daarbij serveren wij Amerikaanse koolsla en gekruide wedges.

De avond sluiten wij af met een gebakken cheescake met bosvruchtencompote

Zaterdag 13 oktober (€ 11,75 p.p.)

Vanavond de Hollandse pot. We eten witlof met ham en kaas uit de over met grootmoeders gehaktbal van ca. 200 gram. Lekker met een gebakken krieltje en een gekookte aardappelen met jus.

Als toetjes hebben we lekkere griesmeel van bitterkoekjes en karamel.

Vrijdag 26 oktober (€ 11,75 p.p.)

Op het menu vanavond staat een goed gevulde Mexicaanse burrito (26 cm). Deze is gevuld met gehakt, bonen, diverse groenten en specerijen. Guacamole, crème fraiche en een Mexicaanse salsasalade bij uw burrito zal niet ontbreken.

Als dessert serveren wij een lekkere mousse van advocaat.

Zaterdag 17 november (€ 14,75 p.p.)

Het succes van vorig jaar Sweinshaxe (ca 500 gram). Dit keer geserveerd met zuurkool en een lekkere jus.

Het dessert zal na deze zware maaltijd wat luchtig zijn. Herrenspeise een luchtige Duits toetjes met een vleugje rum.

Geef u hieronder op voor een aanschuifavond

Prijzen zijn exclusief consumpties.

Aanschuiven met een besloten groep (minimaal 10) vanaf € 14,75 p.p.

Wilt u liever met een besloten groep of op een andere dag een schuif 's aan avond beleven? Ook dat is mogelijk, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of kijk bij onze arrangementen! Met een besloten groep aanschuiven kan vanaf 10 tot maximaal 20 personen.