Arrangementen

Prijzen p.p.


High Tea

Een High Tea is een lichte maaltijd die in Engeland traditioneel tussen 15.00 en 17.00 uur wordt gegeten.

It Noflik Stee biedt u de mogelijkheid om ook van deze traditie te genieten. Onze High Tea bestaat uit onbeperkt genieten van verschillende luxe theesoorten aangevuld met diverse hartige gerechten, zoete lekkernijen en vers fruit voorafgegaan door een huisgemaakte soep passend bij het seizoen.
Wilt u nog luxer genieten, sluit dan de High Tea af met een goed glas sprankelende prosecco voor €3,50 extra per persoon.
Vanaf 4 personen is deze goed verzorgde High Tea te reserveren.

€ 17,50

Borrel & Bites

Wij brengen de vrijdagmiddagborrel weer tot leven. De borrel die wekelijks of maandelijks gehouden wordt om uw werkweek af te sluiten en het weekend in te luiden.
Bent u die suffe bar om de hoek zat....In onze tuin kunt u samen met u collega's onder het genot van een drankje en hapje de week afsluiten. Toch een dag met minder mooi weer? Dan kunt u ook terecht is onze noflike huiskamer.

Borrel en Bites bestaat uit drie consumpties naar keus vergezeld met warme nacho's, plankje met kaas en worst, nootjes en uiteraard de echte Hollandse bitterballen.
Vanaf vier personen is dit arrangement te reserveren.

€ 15.-

Friese Picknick

Gaat u het mooi Friese Landschap actief wandelend of fietsend verkennen dan is uw vertrekpunt natuurlijk It Noflik Stee. Onze locatie is perfect te gebruiken als startpunt voor een wandeling ( Schalsumerplan route) of voor een mooie recreatieve fietsroute ( knooppunten 9, 23, 92). U krijgt van ons een rijk gevulde rugtas of picknickmand mee voor uw tocht door het Friese land. Onderweg kunt u dan ergens in alle rust op een noflik plekje neerstrijken en genieten van alle lekkernijen.
Buiten het arrangement om kunt u voorafgaand aan of na uw actieve tocht op ons terras in alle rust genieten van een kopje thee , kop koffie en ambachtelijk gebak. Uiteraard is het ook mogelijk op het terras te genieten van een koel glas bier of een goed glas wijn.
Na afloop dient de mand of knapzak ingeleverd te worden.

€12,50

Kinderfeestje

Ben jij de jarige job en wil je een super feestje? Kom dan gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons je eigen mini pizza's bakken. Eerst gaan wij allemaal een mooi schort maken en dan kan het bakfestijn beginnen. Met verse producten maak je de lekkerste pizza's en zijn daarmee ook nog eens gezond en verantwoord. Leer bij ons de geheimen van een echte pizzabakker. Wij verzorgen ook het drinken, je ouders/begeleiders krijgen een lekker bakje koffie en wij maken er een super feestje van.

Voor meer informatie kan je vader of moeder contact met ons opnemen.

Aantal kinderen: 6-12

Duur: 2 a 2,5 uur

Onbeperkt ranja

€11,50

Lie Before You Die

Een super spel wat heel goed te combineren is met één van onze culinaire arrangementen.
Wij begeleiden jullie door het gave spel De Weervolven van Wakkerdam......
Durf je te liegen om je eigen leven te redden?! Dit is het bloedstollende spel waarbij alles draait om bedrog en verraad. Kun je jezelf redden in dit spel? Let op, want niet iedereen is te vertrouwen.
Lie before you die is een ideaal programma als bedrijfsuitje/teamuitje, of voor familie of vrienden waarin je elkaar echt leert kennen. Het is een zinderende spel dat onthult, confronteert en waar je dagen over napraat. 

Ook te boeken in combinatie bij één van onze arrangementen en dan is het tarief € 4,50 p.p.

Vanaf 8 personen tot maximaal 20 personen is dit spel te reserveren.

€ 9,50