De theetuin
terras

De tuin is door onszelf ontworpen en vindt zijn grondslag grotendeels uit Engelse en Franse invloeden. Het centrale punt van de tuin is gevormd door een grote ronde waterpartij met in het midden een oude fontein opgebouwd van schalen uit vervlogen Franse tijden.

Rondom de waterpartij zijn in dezelfde Franse stijl zitjes gecreëerd! Rondom de vijverpartij zijn borders aangelegd met weelderige en rustige beplanting echter telkens weer met een knipoog naar de gekozen sferen. De tuin is afgesloten met, als hofjes aandoende, tuinkamers welke het gevoel geven dat je alleen bent. Deze kamers zijn zeer geschikt om met een klein gezelschap te vertoeven. Achter het hoofdgebouw bevindt zich nog een riant terras op het zuiden met uitzicht over het Friese landschap.

Omdat wij gelegen zijn aan een aantal doorlopende fiets en wandelpaden, bieden wij de recreanten alles wat zij nodig hebben: net sanitair, oplaadpunten voor elektrische fietsen, royaal assortiment eten en drinken en een fantastische entourage!

It Noflik Stee, het oplaadpunt voor u en uw fiets!