Bed & Breakfast

Sfeervolle vrijstaande gastenverblijven

It Noflik Stee heeft twee riante gastenverblijven. Het gastenverblijf Romsicht zit in de nok van It Noflik Stee en niet geschikt voor minder valide gasten. De etage van de authentieke schuur is omgetoverd tot een volwaardig en sfeervol gastenverblijf. Het gastenverblijf is smaakvol ingericht en beschikt over alle faciliteiten welke de hedendaagse toerist verlangt.

Het gastenverblijf De Tùnkeamer is ook geschikt voor mindervalide gasten. Alles wat je nodig hebt is op de begane grond en gelijkvloers. Ook dit riante verblijf is  sfeervol ingericht en heeft openslaande deuren met aangrenzend een terras op het zuiden en zuid/westen. Het gastenverblijf heeft een extra slaapvertrek op de verdieping. Ideaal voor een gezin met kinderen of twee stellen.

Een gastenverblijf kan gehuurd worden voor een enkele overnachting, meerdaagse vakanties of voor een langere periode.

Het ontbijt wordt geserveerd in de huiskamer van It Noflik Stee en kan naar eigen inzicht genoten worden. Bij mooi weer kan er uiteraard gekozen worden om het ontbijt te nuttigen in de bijbehorende tuin. Op deze manier bent u vrij om te gaan en te staan waar u wilt en kunt u uw eigen agenda volgen. 

Trustbar

Naast een koelkast op je kamer staat in de gezamenlijke ruimte een zogeheten 'Trustbar': een goed gevulde koelkast met (lokale) bieren, lekkere wijnen, frisdranken en verfrissend mineraalwater. Wij noemen het de 'Trustbar', omdat we uitgaan van goed vertrouwen. Vertel ons gewoon de volgende ochtend wat je verbruikt hebt. Op een briefje schrijven mag natuurlijk ook, als je dat handiger vindt. Proost!


Omgeving

Of u nu met de auto, fiets of te voet reist door Friesland, u kunt onderweg bij ons terecht voor een rustige en comfortabele overnachting in onze knusse gastenverblijf.
Zweins is centraal gelegen tussen Leeuwarden, Franeker en Harlingen. Leeuwarden is uitgeroepen tot de Culturele Hoofdstad van 2018. De vroegere Universiteitsstad Franeker is idyllisch met het bekende planetarium van Eise Eisinga. Harlingen is het gezellige havenstadje Harlingen. Vanuit Harlingen is een bezoek aan één van de waddeneilanden Vlieland en Terschelling met de veerboot zeker de moeite waard. In de omgeving van Zweins liggen veel mooie fiets- en wandelroutes. Voor leuke eetgelegenheden dient u richting Franeker, Harlingen of Leeuwarden te gaan. Er is openbaar vervoer in de vorm van een bus. Dit is de bus die rijdt van het treinstation Leeuwarden met eindbestemming Harlingen en weer terug. De bus rijdt gemiddeld 2 keer per uur. De bus stopt voor de deur.