Bed & Breakfast
Sfeervolle vrijstaande gastenverblijven

It Noflik Stee heeft twee riante gastenverblijven ieder voor maximaal 4 personen. Het gastenverblijf Romsicht zit in de nok van It Noflik Stee. De etage van de authentieke schuur is omgetoverd tot een volwaardig en sfeervol gastenverblijf. Het gastenverblijf is smaakvol ingericht en beschikt over alle faciliteiten welke de hedendaagse toerist verlangt.

Het gastenverblijf De Tùnkeamer is gerealiseerd in het voorjaar van 2017. Deze kamer is ook geschikt voor mindervalide gasten. Alles wat je nodig hebt is op de begane grond en gelijkvloers. Ook dit riante verblijf is  sfeervol ingericht en heeft openslaande deuren met aangrenzend een terras op het zuiden en zuid/westen. Het gastenverblijf heeft een extra slaapvertrek op de verdieping. Ideaal voor een gezin met kinderen of twee stellen.

Een gastenverblijf kan gehuurd worden voor een enkele overnachting, meerdaagse vakanties of voor een langere periode.

Wij bieden onze B&B gasten de mogelijkheid aan te schuiven aan tafel. Als u te moe bent of geen zin meer hebt om een van de eetgelegenheden in de omgeving van Zweins te bezoeken, kunt u met de "Pot mee eten". Dit voor een speciaal bedrag van € 11,75 voor twee gangen. In overleg met ons bij boeking of vooraf bij aankomst kunnen wij u laten weten of het aanschuiven schikt.

Het ontbijt wordt geserveerd in de huiskamer van It Noflik Stee en kan naar eigen inzicht genoten worden. Bij mooi weer kan er uiteraard gekozen worden om het ontbijt te nuttigen in de bijbehorende theetuin. Op deze manier bent u vrij om te gaan en te staan waar u wilt en kunt u uw eigen agenda volgen. In de tuin is een jacuzzi aanwezig en tegen een geringe vergoeding te gebruiken door onze gasten.

Omgeving

Of u nu met de auto, fiets of te voet reist door Friesland, u kunt onderweg bij ons terecht voor een rustige en comfortabele overnachting in onze knusse gastenverblijf.
Zweins is centraal gelegen tussen Leeuwarden, Franeker en Harlingen. Leeuwarden is uitgeroepen tot de Culturele Hoofdstad van 2018. De vroegere Universiteitsstad Franeker is idyllisch met het bekende planetarium van Eise Eisinga. Harlingen is het gezellige havenstadje Harlingen. Vanuit Harlingen is een bezoek aan één van de waddeneilanden Vlieland en Terschelling met de veerboot zeker de moeite waard. In de omgeving van Zweins liggen veel mooie fiets- en wandelroutes. Voor leuke eetgelegenheden dient u richting Franeker, Harlingen of Leeuwarden te gaan. Er is openbaar vervoer in de vorm van een bus. Dit is de bus die rijdt van het treinstation Leeuwarden met eindbestemming Harlingen en weer terug. De bus rijdt gemiddeld 2 keer per uur. De bus stopt voor de deur.